Referenties

Carlo Binken: “Ik heb met Evert samengewerkt bij Cofely. Evert is een bevlogen, krachtige controller die veel met de business bezig is vanuit zijn positie. Een tikkeltje eigenwijs, erg streetwise en dat helpt in de functie. Verhoogt het financieel bewustzijn van alle business verantwoordelijken en leert ze geld te verdienen en risico s te beheersen. Een mooie dosis humor zorgt voor een goede verbinding met collega’s. Evert is bovenal een fijne man om mee samen te werken. “

Walter Steltenpool: “Evert is een pragmatische, no-nonsense manager met een goed gevoel voor business en het primair proces. Hij maakt goed contact met zijn mensen, is kritisch en maakt ze beter. Het was een plezier met hem te werken.”

Alexander de Groot: “In de tijd dat ik met Evert heb gewerkt, heb ik hem leren kennen als een betrouwbare en goede controller. Iemand met een helikopterview en duidelijke mening over zaken. Daarbij is hij een bijzonder prettig persoon om mee te werken.”

Dennis Pruim: “Evert heb ik bij BAM ervaren als een krachtige controller die open staat voor goede ideeen en de eventuele veranderingen die dat met zich meebrengt. In de periode dat ik met Evert heb gewerkt heb ik dit als zeer prettig ervaren.”

Han Jordaan: “Ik heb Evert bij RAI Amsterdam leren kennen als een integere, kundige en leuke collega. Een goede communicator en fijn persoon om mee samen te werken, een no nonsense type waar je van op aan kunt.”